Tekenseizoen Wonderland Winter 2019 Moniek Tekent 21 februari 2020

Vrijdag 21 februari 2020, het is weer tijd voor de allernieuwste voltooide tekening. Het groeiproces in vier stappen. Moniek Tekent tekenseizoen Wonderland Winter 2019. Blauw, blauw, het begin is er. Een blauwe wolkvorm en wat planken en een hekje.Een stap verder, een boom, ALICE takken, boomwortels en een klokvorm tussen de takken.Een fijn lijnenspel op de boomstam en takken.Een uitbreiding van de takken, meer planken en een pijl, alles groeit verder. Ja, hij is bijna klaar. Nog even verder tekenen en dan is het zover.

Vrijdag 21 februari 2020De 7de Wonderland Winter tekening van het seizoen.Wonderland Winter 2019Beste Kunstblog-kijkers en lezers, tot ziens bij de volgende tekening.

Deze maand met veel plezier een tekening persoonlijk gebracht bij de nieuwe eigenaren, in een huis gevuld met leven, licht en kleur.

Want natuurlijk is het mogelijk om mijn tekeningen te kopen. Het formaat van mijn huidige Moniek Tekent tekeningen is een A5. Deze tekening van vandaag is nummer 184. Dus nog genoeg tekeningen te koop. Fijn & klein, met grote aandacht, plezier en met liefde getekend. BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder Februari 2020 MMXX

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.