Moniek Tekent 9 december 2018 Tekenseizoen Wonderland Herfst 2018

Zondag 9 december 2018 Moniek Tekent de allernieuwste tekening in de Wonderland Herfst 2018. Hierbij het groeiproces, stap voor stap. Potlood voor potlood, stift voor stift, lijn voor lijn.

Dit is het begin. Een typische vreemde Wonderland verzameling van een paddenstoelhoed met daaruit een hand, een zwevend huis en een lint met dakvormen. Dit alles in donkerblauwgroen met rood.De volgende stap in het groeiproces. Nog een huis onder de hand, details op de paddenstoelhoed en bloemvormen verschijnen en vullen het leeg van het tekenvel.De bloemen groeien enorm door, naast het huis is een gezicht, letters en een oog in op avontuur gegaan uit het gezicht.Weer een stap verder. Heerlijk tekenen, kijken, verder tekenen, weer kijken, vormen herhalen en details aanbrengen. Wat groen erbij. Laatste toevoegingen en dan is het zover. Helemaal klaar voor op de Nieuwsblog.

Zondag 9 december 2018De 12de Wonderland Herfst tekeningWonderland Herfst 2018Er zijn nu 2 tekeningen in de maak in het tekenboek. Ook de eerste tekening die de start van het volgende tekenseizoen Wonderland Winter 2018 zal zijn op vrijdag 21 december 2018. Allemaal tot ziens bij de volgende tekening en nog een heel fijn weekend.

BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!

Advertenties

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder December 2018

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.