Welkom Wonderland Winter 2017 Moniek Tekent 21 december 2017

Welkom Tekenseizoen Wonderland Winter 2017 Donderdag 21 december 2017 Moniek TekentZo groeit deze eerste tekening in het Wonderland Winter 2017 TekenseizoenAls start een ladder een lang lint en wat ballen als versiering, allemaal in heerlijk pastel lichtblauw.Nog een ladder erbij( kleine inspiratie-knipoog naar een kunstwerk van Maria Roosen in KAdE ). Verder met wat hoepels onder aan de ladder en voorzichtig een andere kleur erbij.Zo, zo daar groeit het lekker verder op het tekenvel, tekst erbij en een lijnenspel rondom de ladders en linten.Pijlen komen in de tekening en een A van Alice krijgt kleur. Meer kleuren, ogen en pijlen volgen hierna. En dan is het weer zover, de tekening is helemaal klaar!

Donderdag 21 december 2017Wonderland Winter 2017Tot ziens dan maar Wonderland Herfst 2017.Nu op naar veel volgende tekeningen en fijne tekenuren in dit nieuwe Tekenseizoen.Natuurlijk BLIJF KIJKEN & BLIJF TEKENEN!Tot ziens bij de volgende tekening!

Dat is de speciale editie namelijk de getekende Feestdagenkaart. Voor een speciale groep mensen valt deze kaart hopelijk volgende week via de postbode op de deurmat.

Alle andere zullen deze Feestdagenkaart, zonder de hulp van de postbode, op de 1ste kerstdag in hun digitale brievenbus(ofwel mailbox) vinden.

Een reactie plaatsen

Opgeslagen onder December 2017

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.